Sve goste Adria Mare apartmana dužni smo upoznati i s nekoliko nezahtjevnih pravila kojih se gosti trebaju pridržavati:

 1. Pri dolasku u apartman, gosti trebaju predati osobnu iskaznicu odnosno putovnicu radi prijave Turističkom uredu. Boravak u apartmanu plaća se unaprijed za cijelo ugovoreno razdoblje.
 2. Smještaj počinje teći od 14.00 sati na dan dolaska do 09.00 sati na dan odlaska.
 3. Zabranjen je boravak osobama koje nisu prijavljene i evidentirane kao gosti Adria Mare apartmana. U slučaju da neregistrirani gosti borave u apartmanu, zadržavamo pravo otkazivanja smještaja gostima bez vraćanja novca.
 4. Noćni mir traje od 22 sata do 8 sati, tijekom kojeg je zabranjeno stvaranje buke i uznemiravanje drugih gostiju u kući. Zajedničku terasu gosti mogu koristiti do 23 h.
 5. Tijekom boravka u apartmanu, obavezno je zaključavanje ulaznih vrata, a prije izlaska iz apartmana, gosti trebaju zatvoriti vodu, suncobrane i prozore i isključiti rasvjetu te električne uređaje.
 6. Prije korištenja klima-uređaja, prozori i vrata trebaju biti zatvoreni. Klima-uređaj se gasi prije napuštanja apartmana.
 7. Ključ od apartmana gosti moraju čuvati i sami se brinuti o zaključavanju. Ne odgovaramo za nestanak osobnih stvari ostavljenih u apartmanima.
 8. Zadržavamo pravo ulaska u apartman u odsutnosti gostiju ukoliko je to potrebno radi sprečavanje štete.
 9. Gostima su na raspolaganju posteljina, ručnici, vreće za smeće, toaletni papir, tekući sapun i sredstvo za pranje posuđa. Posteljina se mijenja svakih 7 dana.
 10. U slučaju oštećenja odnosno nestanka uređaja ili namještaja, gost nas je dužan obavijestiti. Ako je gost odgovoran za oštećenje ili nestanak predmeta, dužan je nadoknaditi štetu.
 11. Zabranjeno je iznošenje inventara iz apartmana.
 12. Pušenje u apartmanu je zabranjeno, no dozvoljeno je na balkonu i u dvorištu.

U slučaju nepridržavanja kućnog reda, Adria Mare ima pravo gostu otkazati daljnje pružanje usluga.