Vsi gostje Adria Mare Apartmaja so dolžni, da se seznanijo z nekaj nezahtevnim pravilima, ki naj bi gostom vztrajajo:

 1. Pri prvem prihodu v apartman, gostje morajo predložiti osebno izkaznico ali potni list za prijavo na turistični urad. Bivanje v stanovanju plačala se vnaprej za celotno obdobje.
 2. Namestitev se začne od 14:00 na dan prihoda in do 09:00 na dan odhoda.
 3. Bivanje je prepovedano osebam, ki niso registrirani kot gost Adria Mare apartmaja. V primeru neregistrirane goste nastanjene v apartmaju si pridržujemo pravico do odpovedi nastanitev brez nadomestila.
 4. Nočni mir traja od 22 ur do 8 ur zjutraj, med katerimi je prepovedana zaradi česar hrup in moteče druge goste v hiši. Skupna terasa gostje lahko uporabljajo do 23 h.
 5. V času bivanja v apartmaju se prepričajte da zaklene vrata, preden zapustite stanovanje, gostje morali zapreti vodo, senčniki in okna in izklopite luči in električne naprave.
 6. Pred uporabo klimatske naprave, je treba okna in vrata zaprti. Klimatsko napravo izklopiti preden napuščanja stanovanja.
 7. Ključ za goste apartmajev se morajo hraniti i sami skrbeti za zaklepanje. Nismo odgovorni za izgubo osebne lastnine, ki je ostal v apartmaju.
 8. Pridržujemo si pravico do vstopa v stanovanje v odsotnosti če je to potrebno za preprečitev škode.
 9. Gostje imajo dostop do rjuhe, brisače, vrečke za smeti, toaletni papir, tekoče milo in pomivanje posode. Posteljnina se spremenja vsakih 7 dni.
 10. V primeru poškodbe ali okvare naprav ali pohištva nas obvesti. Če je stranka odgovorna za škodo ali izgubo blaga je dolžna povrniti škodo.
 11. Prepovedano je izvajati naprave iz stanovanja.
 12. Kajenje je prepovedano v stanovanju, vendar je dovoljeno na balkonu na dvorišču.

V primeru neskladnosti s pravili in predpisi, Adria Mare ima pravico ustaviti nadaljnje zagotavljanje storitev za stranke.