Tisztelt Vendégeink! Üdvözöljük Adria Mare apartmanokban! Engedjék meg, hogy megismertessük Önöket néhány szabállyal, amelyet a vendégek kötélesek betartani:

 1. Az apartmanfoglaláskor a vendégek kötélesek a tulajdonosnak átadni a bejelentés miatt a személyes dokumentumaikat : útlevelet vagy személy igazolványt. A szállást érkezéskor kell kifizetni, egy összegben előre.
 2. A szállás az érkezés napján 14 órától, az elutazás napján 9 óráig áll rendelkezésükre
 3. Azoknak a szeményeknek, akik nem a Adria Mareapartman vendégei tilos az apartmanokban tartózkodniuk. Amennyiben a tulajdonos észreveszi azt, hogy az apartmanokban olyan személyek tartózkodnak, akik nincsenek bejelentve a foglalás során, jogában áll lemondani a szállást pénzvisszaterítés nélkül.
 4. 22:oo-től 8-ig éjszakai csend van, ebben az időben tilos hangoskodni vagy bármilyen más módon zavarni a többi vendég pihenését. A közös terasz 23:00 óráig használható.
 5. Az apartmanban tartozkódás során kötelező kulcsra bezárni az apartman ajtaját. Amikor elhagyják a szállást, kötelező elzárni a vízet, bezárni az ablakokat és a napérnyőket, lekapcsolni a világítást és kikapcsolni az elektromos készülékeket.
 6. Mielőtt elkezdik használni a légkondicionálót, legyenek szívesek bezárni az ablakokat és az ajtót. Ne hagyják bekapcsolva a légkondicionálót ha nem tartózkodnak az apartmanban.
 7. Az apartman kulcsát a vendégek kötelések megőrizni és a vendégek felelőssége, hogy bezárják az apartmant amikor nem tartózkodnak benne. A vendégek kötelések gondoskodni személyes dolgaik és értéktárgyaik biztonságáról. A tulajdonos nem felel ezek eltűnéséért
 8. A tulajdonos jogosult belépni az apartmanba a vendég távollétében, ha ezt szükségesnek tartja, hogy megelőzze a kárt a szállásban vagy a veszélyt.
 9. A vendégek rendelkezésére áll: ágynemű, törülközők, szemeteszsákok, vécépapir, folyékony szappan, mosogatószer. Az ágyneműt hetente csereljük.
 10. Ammenyiben bármilyen kár keletkezik az apartmanban levő bútorokban vagy valamelyik elektromos készülek eltűnik vagy tönkremegy, a vendégek kötelések erről értésíteni a tulajdonost. Ha a vendég felelős a keletkezett kárért, akkor kötelés megtéríteni a tulajdonosnak a kár teljes összegét.
 11. Az apartmanban levő bútorokat illetve elektromos készülekeket tilos kivinni az apartmanból
 12. A dohányzás az apartmanban tilos, de az erkélyen és az udvaron szabad.

Amennyiben a vendégek nem tartják be a házirend szabályait, Adria Mareapartman__ tulajdonosának jogában áll lemondani a szállást.